Brand igen i vårt område

brandMatte suckade häromdagen att hon och husse knappt ses – han jobbar nätter nästan varenda arbetspass, och matte långa dagar. Skulle de för en gångs skull vara hemma samtidigt, så sover oftast en av dem… Men just nu känns det tryggt att nån av dem är hemma hos oss hela tiden – det har nämligen brunnit i vårt bostadsområde IGEN!!!!

Usch, det är så otäckt! Den här gången antändes en tom lägenhet på Versgatan, berättar NA. Hur skumt är inte det?!

Mjau, vi har både brandvarnare och brandsläckare hemma hos oss, ja och en brandfilt också. Och våra två transportkorgar står alltid framme, färdiga för en snabb utrymning om det skulle behövas. Nu har det förstås alltid varit så hos oss ända sedan jag flyttade in hos matte och husse, och lyckligtvis har vi inte behövt följa vår utrymningsplan helt någon gång. Men det är för sorgligt att man ska behöva vara orolig!!! Hoppas att vi kan flytta snart! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Brand igen i vårt område”

 1. Matte hälsar att folk är bra korkade!! Hon hälsar också att du borde titta in på hennes blogg och spana in en söting från Cypern! Han sitter just nu i karantän för att komma till oss i september!!
  Mjauuuu från Zoey

  1. Mjau, de säger ju att man kan få allt möjligt med sig hem från semestern och en kattsouvernir av det slaget är ju minsann något att vara stolt över! NosPuss Wikki

 2. Det är otäckt med bränder, speciellt den lömska sövande röken. De flesta som omkommer i bränder gör det av just röken.
  Vi håller tassarna för att ni snart hittar en fin lägenhet i ett tryggt område!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, vi trivs ju i vår lägenhet men allt det där otäcka brinnandet ikring oss tär på mattes nerver liksom. Man vill ju vara trygg där man bor! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *