Full rulle

rulle

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Full rulle”

  1. Är Full Rulle på min blogg också 🙂
    Har PARTY idag för en massa saker och kommentars maraton också där pengarna ska gå till Kattfotens Katthem i Halmstad fr dom har fått in många kattungar och det är det närmsta katthemmet från där vi bor 🙂

    1. Mjau, det är jättekul! Nova och jag rullade ut en hel sådan där en gång, det blev som snö på golvet! NosPuss Wikki

  2. Nu blev Bosse lite avis, pappersrullar är som nya myntamöss för honom… *fnissjam*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *