Dumma Coca-Cola

Mjau, jag skulle tassa in på deras hemsida och designa en colaburk med mattes namn Miriam på, idag på hennes namnsdag för att göra henne glad… Men för att få göra det så vill Coca-Cola ha hela min adressbok på FB och det har jag ju ingen? Jag tittade på färdiga flasketiketter med namn men på den svenska listan fanns ju inte mattes heller. Försökte hitta det på engelska sidan men blir då bara automatiskt överförd till den svenska, hur dumt är inte det?! Suck!

Hmmmm, måste raskt hitta på nåt annat!
coke

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dumma Coca-Cola”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *