Du föddes till ingenting

pyret
Du föddes till ingenting,
ingenstans
och ingen ville ha dig…
Bara din magra mamma
fanns där
för dig
Hon kämpade
för att hitta trygg plats
och födde dig
lilla Inget
med en kartong som hem
Trots allt
fanns där en godhjärtad
som ställt ut en låda
sett en hemlös katta söka

Du föddes så ovetande
så oskyldig
så osedd
och visste ingenting om världen
Att den är full
av kattungar
som du
lilla Inget
och en del
får inte ens en kartong
som tak och skydd

STÖD DITT LOKALA KATTHEM!
Många katter och kattungar behöver din hjälp NU!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Du föddes till ingenting”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *