Vilken dag…

husHusse och matte var och tittade på en lägenhet på förmiddagen, men kände att den inte var något för oss. Det var lite deppigt – vi vill verkligen flytta härifrån, men då vill man ju flytta till något som man kan känna att man ska trivas i för lång tid framåt. Den här lyan gav inte rätt vibbar, så det blir att leta vidare! Suck…

Sökandet efter annat bo fortsätter!

PhilemonOch så har vår vän Philemon gått och blivit sjuk! Skickar massor av healingspinn till dig, kompis! Hoppas du inte smittar de andra missarna – nu får klostermattarna ha sin rex-kille i karantän ett tag!

Det är lätt att missa feber på en sommarslöande misse, och det är viktigt att söka snabb vård om tempen stigit högt… Sedan gäller också att se till att katten inte blir uttorkad utan dricker ordentligt.

Krya på dig, Philemon!!!

Chicko22En riktigt sorglig nyhet är också att vår fina svarta vän Chicko tassat över Bron! Hans matte Gunilla och vännerna Tarzan, Mimmi och Sessan saknar sin kära kompis, som fick somna in hos veterinären idag…

”Det här molnet med guldkanterna, Chicko, det är ditt! När din matte ser det på himlen kommer hon att känna igen det och veta att där sitter du och kikar på henne!” SkaparKatten pekar med Tassen och det skimrar om molnet. Chicko tittar lite generat på det och jamar blygt ”Får jag fråga en sak? Finns det plats för alla de andra där, när de kommer? Jag skulle annars nöja mig med ett enklare moln, bara de får vara hos mig…” ”Å Chicko! Du är en omtänksam själ, och du har ett gott hjärta! Men det här molnet är fullt utrustat med allt du kan önska OCH det rymmer alla dina vänner också när deras stund kommer! Du förtjänar verkligen det guldkantade, det är ditt, vännen! Kom så går vi dit och provtassar ditt moln!” säger SkaparKatten med ett leende som får rosor att slå ut och världar att skapas. ”Det är fullbordat!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Vilken dag…”

  1. Wikki och Nova, ni hittar snart en annan lägenhet som ni kommer att trivas i hela familjen.

    Våra tankar går till Chickos familj som sörjer och saknar sin vän. Och vi hjälper till med healingspinnandet för Philemon.

    1. Mjau, matte och husse studerar bo-sidor hela tiden i jakten på tryggare hem åt oss, det ska nog ordna sig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *