Göra om och göra bättre?

under
Min hjärna har snöat in på en sångrefräng:
För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt…

Men jag tassar omkring och jamar:
Men kisse du får inte springa bort bort hela natten
och mina vänner säger stopp stopp håll i katten
Jag letar efter svarta katten  hela natten
när alla andra har gett opp
för jag vet att mitt hem är där hon fäller, min katt…

Hur låter din variant?!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Göra om och göra bättre?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *