Branden, mattes bilder

IMG_0663 IMG_0673 IMG_0679 IMG_0670 IMG_0644
Snälla SkaparKatten, håll Din Tass över alla dem som drabbats av detta hemska!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Branden, mattes bilder”

  1. Väldigt läskiga bilder Matte har tagit. Kanske kan ni få matte att tänka på annat genom att skicka ut henne och hjälpa kissen som blev rädd och smet. Den kissens familj kanske inte har lika mycket erfarenhet av hur man ska tänka och göra när en kisse kommer bort. Och kanske kan Örebro katthem låna ut en fälla om det skulle behövas.

    Vi håller alla tassar hårt, hårt för att allt ska gå bra!

    1. Mjau, det står på tur! Andra grannkatter har fått sina kattluckor spärrade så de blir kvar inne tills faran är över! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *