Fint besök på Landet

httpv://youtu.be/73opANWxYx8
Stora matte svär över kameran som av nån anledning bara filmar typ 5-10 sekunder och sedan klipper… Hon suckar hänfört: ”Jag hörde hur det skällde och skällde och var rågetens kallande läte ute på trädan bakom huset, och så svarade det en liten pipig röst: GNIIK PIP GNIIK! Då anade jag att det kunde finnas en liten rå-bebis någonstans i närheten, jag högg kameran och smög runt gaveln i skydd av klarbärsträden… och där var den sötaste lilla prickiga plutt jag sett, alldeles rakt nedom poolen… Med starkt motljus i eftermidddagssolen och långt avstånd, plus att jag inte hade något att gömma mig bakom utan fick röra mig väääldigt sakta – samtidigt som hela jag darrade av lycka – så är det ren tur att det blev några bilder! Å, ni skulle ha hört hur sött det lilla kidet piper, som en gnisslig dörr och mamma rådjur svarar: UÖRP! UÄÄÄP!”IMG_4635 IMG_4654

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fint besök på Landet”

    1. Mjau, de kan snacka ganska ljudligt faktiskt. Många tror att en hund skäller i skogen när det är ett rådjurs skall! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *