Usch det bara haglar in spam…

Nyss kom det femton stycken på en halv minut i kommentarerna och jag blir så trött på detta otyg, som både stjäl plats, energi och tid, och kan ställa till problem. Skärper jag villkoren för kommentarer så kommer ju inga sådana fram heller! Morr! under
Undrar om man kan gömma sig för dem på nåt sätt?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *