Hurrjam Alice bloggar!

Säg HEJMJAU till en nybliven bloggarkatt: Alice!
Här är hon med brorsorna Mårrgan och Bosse: trio Välkommen i gänget skulle jag jama men tänker samtidigt att Alice och brorsorna redan länge ”tillhört gänget” genom att ofta och klokt jama kommentarer om både stort och smått… Nu blir det vår tur att jama hos er! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurrjam Alice bloggar!”

  1. Tack snälla Wikki! Nu blir jag alldeles generad för de snälla jamen. *nosrodnad*
    *nosbuffar*

  2. Visst är det jättekul att Alice har börjat blogga! Blev jätteglada när vi såg det.
    Vi har varit jättedåliga på att kattentera ett par dagar men nu har vi i alla fall läst ifatt och tassat in pengar på T17. Ta tass om er.Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *