Visst är jag fin!

IMG_2954
Ser du mig? Ser du min längtan?
IMG_2958
Jag är född i slutet av 2011 och kommer från Avesta genom samarbete med Avesta Katthem. Det är mycket kvar av mitt liv – det är ju inte på ett katthem jag vill tillbringa det…
IMG_2960
Jag heter Allycat! Jag bor just nu på Örebro Katthem och väntar på min egen människa – den som kan älska en lite försiktig men sökande kattkille som mig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Visst är jag fin!”

  1. Wikkimatte, har fortfarande ”kattsaker” att ge bort till tex ett lotteri. Nya fina saker som kan komma till nytta. Mailar du, pls? /Pelles matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *