Packning pågår, lådor överallt

…men matte säger att jag INTE får krypa ned i någon av dem, de ska ju till helgens kattutställning och katthemmets monter. Hmmmm… Rätt packat får man med sig mycket! Tass på er!
kläm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Packning pågår, lådor överallt”

 1. Hej Wikki!

  Lillmymlan skriver så här: Kvibergskatternas vänner behöver ekonomisk hjälp akut! De har förlorat 2 vackra missar på kort tid och ligger så mycket back på kontot! Kan du skänka en slant för att hjälpa dem och för minnet av missarna som gått bort och också i stödet att orka fortsätta sitt enorma arbete!
  Sök på kvibergskatternas vänner!
  Snälla hjälp dem!

  Kanske finns det någon möjlighet att hjälpa dem?

 2. FNISSJAM! Det där hade mycket väl kunnat vara småkillarna här hemma! 🙂
  Lycka till med packningen och utställningen i helgen!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, Stora matte har varit och riggat montern hela eftermiddagen och var jamarnöjd, sa hon! En bra plats med uppsikt över utställningen och trevliga montergrannar. Och så kom Farbror Fritzz matte och hälsade, honom ska vi heja på i morgon! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *