Ivägtassat!

bet 9liv
Tänk vad vi kan – tillsammans!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ivägtassat!”

  1. Kurrrrr…vad nöjd och glad jag blir nu. Själv är jag född under en kolonistuga men hade turen att få ett hem. Nu hoppas jag att pengarna ska hjälpa katter i Östergötland att komma in i värmen, eller kanske bli kastrerade eller få vård dom behöver. Hur som helst spinner jag av stolthet för att just jag hade turen att vinna och fick välja vem pengarna skulle gå till. Tack Wikki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *