En lite försenad julklapp är på väg

vita bascetta
Mjau, i JulTasseriet T14 lovade jag ju att lotta ut varsin extra vit stjärna till fem av deltagarna, och det har jag inte glömt! De lämnades till PostKatten igår och kommer att landa hos vinnarna som en lysande inledning på det nya året! Hoppas de ska bringa lycka!

Och de lyckliga (Hoppas jag!) mottagarna är:
– Klosterkatten Assar i Otterbäcken
– Fröken Tott i Ludd-vika *fniss*
– Trion Puma, Ullviva och Båtsman i Väckelsång
– Oskar i Västerås
– Mårrgan, Bosse och Alice i Södertälje

Jag vet inte vem som får vilken av de milt glittrande stjärnorna, för Stora matte blandade ihop paketen! Men de är lika fina allesammans! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En lite försenad julklapp är på väg”

  1. Killar – kom och kolla! Vi har vunnit en stjärna! *svansdans*
    Tack snälla Wikki, de är så ljuvligt fina!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *