Vågar inte gå på promenad…

…som det blåser! Även om jag har sele och koppel så är jag rädd att det ska bli så här:


Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vågar inte gå på promenad…”

    1. Mjau, husse och matte har varit på vift mest hela dagen och jag har haft världens bästa kattvakt istället! *kurr* NosPuss Wikki

  1. Hade min matte varit smart och väntat med att bada mig tills idag så hade jag ju blivit JÄTTE fluffig utan hjälp av nån brummande hårtork 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *