Här är Tasseriet T9 – för 9Liv Östergötland!

Ett fint TasseriPaket T9 har jag plockat ihop, och det kommer att utökas med några saker till och presenteras närmare i ett kommande inlägg:
Mjau, har ni sett vad många fina missar som behöver 9Liv Östergötlands hjälp?
De här kattmammorna med en brokig samling ungar till exempel:

Mer finns att läsa om dem på Hittekatter HÄR och på 9Livs FBhemsida HÄR. De här katterna behöver hjälp snarast genom att vi kan fylla på 9Livs kassa så mycket som bara går!

Och gången i Tasseriet T9 är precis som i tidigare Tasserier, följ instruktionerna här:

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T9-… (Det kan vara T9-Sippo, T9-kattnamnet eller T9-007, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 20/5 kl 20.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till mammakatterna och ungarna, och precis som vid förra Tasseriet så kommer pengarna att föras över skyndsamt under tiden.)
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är T9-tävlingsuppgiften:
När jag skriver på Wikkibloggen blir en del idéer bara utkast till inlägg, och ibland blir de lagrade en tid som utkast innan de skrivs klart och publiceras.
Hur många sådana UTKAST gissar du att jag har sparade på bloggsidan för bearbetning just nu???
(Alltså inte sparade på papperslappar eller i mail, utan bara på själva Wikkibloggen.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Här är Tasseriet T9 – för 9Liv Östergötland!”

 1. Vi vet inte, Wikki. Mamma har en lista på oerhört behövande och 9Liv hör till dem. Hon önskar att hon var ”flickan med guldbyxorna”. Vi får inte så många Dentabits just nu, men det gör inget för vi vet att mamma tassar över både de pengarna och pengarna från hennes teaterkonto till 8 olika hemlösingskonton. Snälla direktörer för Operan, Dramaten o Stadsteatern ni får förlåta att mamma inte lämnar sitt vanliga biljettbidrag, men hemlösingar måste prioriteras!

  Nosgos

  1. Det är lugnt, kompisar! Jag vet att eran mamma nästan ruinerar sig på att hjälpa missar! Jag vet fler med samma symptom… Och alla hjälper till med sin lilla bit när de kan, det är det viktiga! Det kommer fler Tasserier och fler tillfällen, jag lovar! ♥♥♥ NosPuss Wikki

   1. Fast Sippos bok, oj vad vi skulle vilja…… Får bli familjeråd om vem av oss som ska delta i Tasseriet. Eller så får vi charma matte och viska ”sKATTEåterbäring” i hennes öra när hon sover;-) Det funkar säkert.

  1. Mjau, det kom ju några stycken och de är mycket uppsKATTade, så det passar ju bra, eller hur?! Tack för dem! NosPuss Wikki

 2. Nu har vi gissat – fyjam så svårt det är! 🙂 Hoppas den långa tävlingstiden ger bra utdelning *håller tassar och tummar* Vi ska puffa för er i veckan 🙂
  Kramar och tassklappar

 3. Jag satte in en rejäl slant till 9Liv direkt istället när jag hade läst om deras behov i Wikki-bloggen (så får någon annan chans att vinna den fina Tasserivinsten). Men du kan absolut ta åt dig äran för mitt bidrag!

  1. Mjau, det var snällt av dig att erbjuda mig äran, men den ska du ha HELT OCH HÅLLET SJÄLV! Du har gett bidraget och du är den som hjälper! Jag är bara en tiggande tass! Och det är nog så – solen ska lysa på er som ger till de behövande! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *