Här kommer bud i Sörens auktion!

Sambo och Roxy jamar: ”WOW, Sören vill vi fira!! Börjar med 250:-! GRATTIS stilige Sören!”
Karin & Uffe firar Sören med att höja budet till 500 kr! ♥

Och från Sören själv kommer ett mjau:
”Hurra va ni är goa. Då vill jag att pengarna går till katten Theo. Som bröt sitt ben och fick det opererat men måste ta bort en massa spikar för att det blev för bra. Dessutom är ju Theo Svart-Vit som jag. Ni har ju skrivit om Theo tidigare också. Jättenospuss. Sören”

Du hittar länken till Theo HÄR!
Cover Photo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Här kommer bud i Sörens auktion!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *