Söndag = Ny sand i lådan

Åter en sådan där kattisk högtidsstund: Toalådan grundligt renskurad och precis ny sand! Direkt när den hade skrubbats ren och stod på sned för att rinna av i badrummet, så satt jag förväntansfull bredvid säcken med ny sand och väntade… Matte hinner bara hälla i halva påsen, så är det fyra glada tassar där och krafsar!!! Vilken njutning!

Sedan kryper jag ned i min underbara kattong – den är mitt rymdskepp! En riktig StarTrek-kärra, ni ser min laserkanon till vänster! Må RymdMössen akta sig!!! Darth Wikki kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Söndag = Ny sand i lådan”

    1. Det är nog ungefär som för en männisak att krypa ned i en renbäddad säng?! (Vilket jag också gillar…) NosPuss Wikki

  1. Jamar instämmande! Småbrorsorna tycker det är lika mysigt med en nyrensad låda, matte hinner inte ens rensa klart förrens båda är där och kissar. *fnissjam* Skall tillägga att matte rensar ganska ofta.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *