Pepsi är hittad! HurrJam!

*svansdans svansdans svansdans*
Kommer ni ihåg att jag skrev om Pepsi som försvann efter en bilolycka på julafton?!

Nu kan vi läsa på FB att Pepsi hittats av en familj som bodde inte så långt från olycksplatsen – och ska få vila upp hos sin husses föräldrar lite innan hon åker hem! Tänk att få komma in efter 37 kalla dygn ute! Hon var tovig och mager men i övrigt uppenbarligen ok… ♥ Lycka till hemma nu Pepsi!

När man funnit en katt som svultit och magrat, så gäller det att låta magen mjukstarta försiktigt på skonsam mat och i  många många små mål. Det är viktigt att tänka på, så man inte tror ett skrovmål behövs – det kan orsaka tvärstopp i magen istället. Det kan också vara klokt att ha ett öga på att katten kan kissa normalt och att inte öron och tassar har köldskador som behöver vård. Låt katten vila och vaka över den samtidigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Pepsi är hittad! HurrJam!”

  1. Vilka goda nyheter! Minns så väl när du skrev om Pepsi precis efter olyckan. Det gör så ont att tänka på en stackars katt som är vilse mitt i kalla vintern. Skönt att det slutade lyckligt! Kurr och burr.

    1. Jag är så imponerad av en innekatt som klarat sig ute trots allt! Det säger något om hur turen kan vara med ibland! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *