Rock cats…

Breakfast - Pets Rock MUGTattoo - MUGProduct DetailsLady Gaga Cat Mug in Coordinating Gift Box
På Gallerix hittade jag coola muggar och glasunderlägg i serien ”Pets Rock” – känner ni igen kändisarna?

Finns även på Amazon.

Jag tycker att Moder Teresa påminner om vår vän abbemissan Imma?!!

Product DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct Details

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rock cats…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *