Skivkavalkad

Vännerna Linnsen och Frank hade några med i sin blogg häromdagen: Orginalskivorna… Jag kan inte låta bli att ta med några, jag också:

Följt av kopiorna…
London Meowing
Originalen är oslagbara, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Skivkavalkad”

    1. Fniss den ser ju ut att bli bra underlag till ett julkort? Fixa på du!
      NosPuss Wikki
      PS Grattis till matte en vecka i efterskott! HurrJam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *