T2 – det platta Tasseripaketet!

Innehåller förutom Sörens tavla och scrapbook-setet också följande:
Ett charmigt bestickset med djur på! Hund, kanin och katt!
Och så följer det med en hemsk kattbok:
Här hittar du mer information om hur du hänger med i Tasseriet T2!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “T2 – det platta Tasseripaketet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *