Ännu en Lussekattävling!

Signe från Valbo valdes till Årets Lussekatt 2010 av Arbetarbladets läsare. Fotot tog Signes husse Anders Sjöberg.

Tidningen Arbetarbladet har också en Lussekattävling!

Förra året vann hittekatten Signe rena ”jordskredssegern” bland 500 tävlande, berättar AB – denna prydliga svartvita dam med en gång förfrusna öron efter många dygn under en tät gran i -2 graders kyla…

Signe och hennes mamma Kajsa räddades från kölddöden i snön vid elljusspåret utanför Valbo i februari 2010 (Här  kan ni läsa den spännande berättelsen!) och har nu ett gott hem tillsammans med två andra katter hos familjen Sjöberg.

Hoppas fler Hitte-Lussekatter kan göra människor medvetna om hur viktigt det är att ta hand om sina kära fyrbenta – året runt!LÅTER SIG INTE MUTAS. Signe tycker kattmaten är mycket godare än den                    maffiga gräddtårtan.

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ännu en Lussekattävling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *