Hur blir din cat-scan?


*fniss* Nu måste jag bara få en chans att få följa med Stora matte till jobbet och lägga mig på hennes kopiator och se hur det ser ut om MIN mage och tassar blir scannade!??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hur blir din cat-scan?”

  1. Hihi, detta har jag testat med min katt 😀 Även marsvin (men var noga med att hålla för ögonen så ljuset inte blev för kraftig – blev verkligen häftiga bilder 🙂 Men inget jag testat mer än en gång

    1. Mjau, det tänkte jag ju inte på – men varningen är befogad! Ljuset är som en fotobelysning och riktigt starkt, lite olika beroende på hurdan scanner/kopiator man har! Var försiktigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *