Pigga upp?


Hej matte och husse! Jag vet att ni kommer hem jättetrötta i kväll efter en lång arbets- och pluggvecka… Då får ni den här lilla busiga sötnosen att le åt, så hoppas jag att den piggar upp!! NosPuss Wikki & Nova
PS: Och så en filmsnutt som jag lovar att ni kommer att skratta hejdlöst åt:
httpv://www.youtube.com/watch?v=2hYtRMmJTBk
Det är bara Bollywood som kan göra en dans till The Nyan Cat Song!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *