Suck för blogger-support, men…

Mjau, jag fick ett rejält långt svar från bloggersupporten till slut och råd att göra följande:
Rensa caché och ta bort sparade cookies!

Vilket man i Explorer, om man har det som webbläsare, gör så här:
httpv://www.youtube.com/watch?v=LKTPncO-0_g&feature=player_embedded
På svenska blir det:
Klicka på VERKTYG i menyn (eller den lilla kugghjulssymbolen)
Välj INTERNETALTERNATIV
Ha fliken ALLMÄNT öppen
Mitt på finns rutan för historik, klicka på TA BORT
Klicka i TEMPORÄRA INTERNETFILER och COOKIES
Och sedan OK

Och det fungerade, jag kunde lämna testkommentarer hos Klosterkatterna och Dui&Deco! Puh!

Fast jag tycker ärligt att det är skräp att Blogger gjort något i sina system så att detta uppstår, och de inte rättar till det själva. Många fick det här felet från och med i onsdags, och man kan ju undra varför!

Min dator är dessutom inställd på att rensa dessa minnesfiler varje gång den stängs av, men ändå har det inte fungerat. Mysko! Och vi får väl se hur det fortsätter…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Suck för blogger-support, men…”

  1. Har försökt allt men kan inte kommentera, varken Klosterkatterna eller Södertälje Katthem.
    Suck!

    1. Mjau, det är jättekonstigt – har nåt att göra med cookiefilter… Hjälper inte ens att jag har inlogg och konto på google. Suck – forskar vidare om problemet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *