Årstidens överflöd

Stora matte suckar lite. Fast lyckligt. Det är inte lätt att hinna ta vara på allt i trädgården. Inte när träden ser ut så här runtom:

Och det varje dag faller ned ungefär så här mycket äpplen:

Tomater är det också gott om, dessa är små och söta och många:

…och osynlig under syrenbuskarna ligger en pigg Tanja och mumsar på en rejäl sork!
I fråga om mat har hon med andra ord fått tillbaka både aptiten och jaktlusten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Årstidens överflöd”

  1. Mjau, Stora matte ger bort massor! Får ändå kasta. Älgarna harfest i skogsbrynet…
   TassKram Wikki

    1. Mjau, Stora mattes överflödiga trödård är ju Eskilstuna, men hon delar nog glatt med sig ändå! Om det blir nåt – det kan ju verkligen variera år från år! Förra året var också mycket frukt, men mask iallting – så är det ju lyckligtvis inte i år! NosPuss Wikki

 1. Mums va gott. Ja gillar äpplen. Fast helst vill husse bara att jag ska slicka på dom när han har ätit klart. Han är väl orolig för att jag ska få ont i magen av för mycket äpple kan jag tro. Det är gott också men helst av allt skulle jag vilja bita till också. Jag har förresten smakat på husses äppeljuice till frukost när han inte såg. Det var jättegott *fnissar kurrande*

  //Strindberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *