Katten som blev hittegods

Hos polisen i Hylte fungerar i alla fall hittegodshanteringen och det även beträffande katter, vilket gläder mig!

Hallandsposten berättar att den här lilla kattflickan från Kinnared genom polisens försorg dels kom till djursjukhuset och fick ett sår omskött, och sedan fick komma till kattpensionatet i Torup. Den unga honan hade ett svartvitt halsband, och jag hoppas att hon efter tidningsartikeln snart var identifierad och kunde komma hem till sin ägare!

Jag jamar som alltid: ID-märk din katt, även om den är innekatt! Man vet aldrig vad som händer och med ID-märkning ökar chansen att få tillbaka en bortsprungen katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katten som blev hittegods”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *