Någon mer som har kommentarstrassel??

Jag försökte jama ”Krya på er” hos Klosterkatterna och ”Grattis till vinsten!” hos Dui och Deco, men mina kommentarer bara går upp i rök? De försvinner? Är det bara så på Blogspot eller på fler håll?!

Kan det vara svårt att kommentera hos mig också? Maila till mig i så fall! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Någon mer som har kommentarstrassel??”

 1. Jag försökte kommentera hos Dui och Deco och klosterkatterna tidigare idag och mina försvann också upp i rymden, hade problem hos Södertälje missen Madeleine också men där gick det efter flera försök. Så det är inte bara hos dig det strular – däremot har det inte krånglat något här. *ta i tass*
  *nosbuffar*

  1. Mjau, det var skönt att höra, jag blev lite nervös där ett tag! *morrhårsdarr*
   Tack för lugnande besked!
   NosPuss Wikki

 2. Helt omöjligt bjuda in sig på Madeleines party… Vi har försökt ett par gånger men blivit portade redan i kommentaren!

  1. Mjau, jag kunde inte heller kommentera hos Madeleine! Tydligen nåt knas med Blogger och jag hittar inte var i support man ska anmäla det!
   När man skriver in text och avsändare och klickar på kommentera så försvinner alltsammans bara! Spelar ingen roll att jag startad eom datorn eller bytte dator (Man tror ju alltid först att felet ligger hos en själv…) det blir bara tomt kommentarsfält igen. Har försökt posta typ 20 ggr men det går inte. *suck*
   NosPuss Wikki

  1. Det konstiga är att jag inte ser någon aktivitet på att felanmäla det? Jag hoppas att ni gjort det! Trist! Man vill ju tassa in och lämna ett jam emellanåt! NosPuss Wikki

 3. Wikki, var lugn… vi vet att du tänker på oss! Du är helt enkelt sådan.
  Vi har också problem att kommentera, t.ex. hos Maurice och Kajsa. Hoppas att det löser sig snart för det känns viktigt att ha kontakt med sina vänner…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau det är ju inte precis enkelt att hitta någon support heller i bloggers hjälp-funktion! Helknasigt! *suckar* Men jam vi tänker på er!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *