Jag är så glad


För att jag har så fina och generösa vänner som bjuder på mina katthjälparauktioner! ♥ ♥
Egentligen skulle jag vilja ha en auktion minst varje dag – men det går ju inte för sig! För det är en sak att ta hjälp av sina vänner ibland… Men man ska inte UTNYTTJA dem!!!

Ibland får jag lite dåligt samvete för att jag ändå gör det: Utnyttjar katter och personer med goda hjärtan. För de hemlösa katternas angelägna sak! Ända tills jag erinrar mig att de faktiskt bestämmer själva om de vill ge något till Snuffe-Fonden eller bjuda på auktionerna. Och det är en rätt god lön att få en liten räddad katts spinnande tacksamhet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag är så glad”

 1. Wikki det är bra med auktioner! Alla behöver vi bli påminda och ibland bidra till andra katthem än bara de som vi bidrar till varje månad.

  Ha en bra hlg!

  NosPuss Sven och Signe

 2. Vi jobbar för samma sak, Wikki. Jag tror inte våra vänner känner sig utnyttjade, De vet ju att vi inte ber om pengar för vår egen skull utan för katternas.

  1. Mjau, jag är ändå så väldigt rädd om mina vänners känslor – de ska veta att varje slant är hett och intensivt behövd – och att jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften att tigga å hittekatternas vägnar! *blink* Men jag ska ärligt tillstå att jag också älskar att göra det! Varje gång jag ser att katthem/katthjälpare får in några kronor så blir det varmt i hjärtat… Visst är det en skön känsla!
   TassKram Wikki

 3. Vi tycker dina auktioner är jamarskojsiga! Dessutom värmer det så skönt i hjärtat om man kan hjälpa en annan misse, på samma sätt som jag blev hjälpt innan jag kom till matte. Tyvärr kan man ju inte hjälpa alla, men det känns mjausingen så skönt att få bidra med det lilla man kan.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, precis – och det är jamarns viktigt för just den lilla kissen att få sin hjälp…
   Tack för de stödjande orden! *buff*
   TassKram Wikki

 4. Lilla Wikki, det finns inte en katt i hela världen som behöver ha dåligt samvete, för något!
  Nospuss♥

 5. 🙂 ! Hade kommentarstrul på slutet annars hade jag lagt ett bud över. Så kan det gå. Nu kan jag i alla fall komma in på min egen blog också. Så ordningen är återställd. Trevlig helg!

  1. Men vad knasigt! Tydligen är det mångas om har bloggstrul just med Bllogspot/Blogger och det är ju synd! Hoppas det sker något servicearbete på det – ska prova att kommentera hos dig!
   Kan trösta dig med att det blir fler auktioner, var så säker! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *