Avslutad: 3e auktionen till Puma & Sixten!

Ett prylpaket med fina saker minsann, och slutbudet blev:
Puma och Sixten jamade 700 kr! *kurr*

Innehåll: Kattljus, kattbok, kattburk, mjuk gosekatt och muffinsformar… Och Wikki Goodie Bag som alltid!

Grattis kompisar!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Avslutad: 3e auktionen till Puma & Sixten!”

      1. Jippi!! Vi tog hem det. Vi lovar att se till så att Matte tassar iväg pengen så snart som möjligt. Just nu så är det ju skördefestyra här på ön och Matte har varit hela dagen och hjälpt Sören skramla ihop lite slantar.

        1. Önskar att vi hade kunnat vara med och yra! Heja Sören! Och NosPuss till er som hjälper till med skramlandet! TassKram Wikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *