Kan man skämta så här? Stephen Lynch gör det…

VARNING! Denna video kan kännas stötande för kattälskare!!!

Mjau, jag funderade länge på om jag ville posta den här filmen… Den är verkligen både rolig och obehaglig – får man skoja så här?!

Titta på den här filmen med ett mycket brett perspektiv och fundera själv en stund: httpv://www.youtube.com/watch?v=oOfb9XgYlk4
Hur vågar man skriva en sån här sång?

Nu ska ni veta att  komikern Stephen Lynchs hela show i mycket bygger på att göra ”worst case” av allt som kan vara känsligt, och han smackar till så ohämmat att hans sånger är förbjudna i många amerikanska radiostationer. Lynch har en bitande ironi och viker inte för några tabun.

Publiken, som initialt visar sig innehålla många kattälskare, jublar och sjunger med. Hur absurd texten än är, så är den i sin absurditet rolig. Och humor måste vi tillåtas att ha, annars kan vi inte hantera de svarta tankarna. Vi måste våga gå även på den tunna isen ibland.

Det viktiga är: Den som vågar le åt detta vet skillnaden mellan skämt och allvar. ♥

Hur crazy låten än är så kommer den aldrig att vara en kattplågares signatur. De otäcka människorna som stänger in katter i kartonger och låter dem svälta ihjäl i skogen, eller som knyter kattungar i påsar och lägger i sopcontainers, de är dessvärre vanliga människor som du och jag. Bara tomma på känslor och tomma på respekt. De skulle inte ens skratta åt Stephen Lynch, för de skulle inte förstå…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *