Gårdagens härliga promenad

Bara att komma ut gjorde mig så glad att tassarna vek sig! Det är nåt visst att rulla sig just där i skarven mellan asfalten och gruset!

Så var det fixat en jättesnygg stenkantad kattlåda ute på parkeringen! Men jag gick balansgång på stenkanten runt hela bara för att det var kul!

Så här på hösten får man roliga skuggor! Jag förföljde min egen skuggbild ett tag…
Sedan kikade jag upp och inspekterade vår balkong nedan ifrån. Ser ni Nova?!
Hon ligger i sin hylla på högerkanten! Vilket jamande vi hade till varann! (Tur att vi har tålmodiga grannar…) För Nova gormade som bara katten ”Hur kunde du gå ut utan mej?! Orättvist!!!” – men husse gick ju fortfarande runt i morgonock, så… eh… ja…

Men jag fortsatte min gårdskontroll, räknade svamparna och nosade över buskarna noga!

Vissa buskar måste man sitta lääääääääääääänge och nosa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Gårdagens härliga promenad”

  1. Åh va underbart! Ni kissar är världens bästa förebilder, ni lär oss så mycket mer än att bara klara vardagen.. Ni påminner oss varje dag om att leva i nuet och njuta av allt som sker! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *