Snygg tröja!

Kika in här på Nemis snygga tröja!
Jag är impad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Snygg tröja!”

 1. En sån där tröja hade vi aldrig tagit på oss, men så har vi ju också päls så vi klarar oss. Katten på bilden ser iallafall ut att trivas med den.

  pssst: Matte har hittat en grå wikki look alike på katthemmet kompis. kolla vår blogg får du se.

  1. Mjau, det var minsann en look-alike-Kitten! ♥♥♥
   Stora matte har högläst en viss väldigt fin diktbok för oss där en stilig Sixten figurerar. Vi är mycket stolta över att få ha denna dyrgrip i våra kattsamlingar och tyckte otroligt mycket om den!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki vi har inte kunnat läsa bloggen för matte har varit bortrest i en vecka. Ve och fasa så tråkigt utan henne tycker vi alla, mest lillmatte : (

  Vet du rörflickan i affären i Brunnsbo i Göteborg, det är den affären som både matte och husse har jobbat i för många år sen och där de träffades. Extra roligt.

  Hoppas alla sjuka missar kryar på sig och att det finns en lösning på Goliats dåliga tarm. Vi håller tassarna!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau skönt att ha er med här igen då! *buff*
   Tänk vilken historia kopplat till lilla rörmissen! ♥♥♥
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *