Auktionsläget i Villes MinnesAuktion!

1000 kr är det senaste budet i min auktion, jamat av kattvännen Lisa i söndags!

Du kan titta på auktionssakerna bokomslag mm här och lite extra saker här! Budgivning pågår till och med nästa lördag den 24 september kl 21.00 – och en  liten Wikki Goodie Bag följer som alltid med!

Behållningen går till Tanjas veterinärräkning. På fredag ska hon tillbaka till Djursjukhuset för efterkontroll, och just nu mår hon alldeles utmärkt, till Stora mattes lättnad. Visserligen vägrar Tanja äta fodret Hills w/d som hon ordinerats, så idag har det bytts mot Royal Canins Gastro Intestinal Moderate. ”Mums!” sa Tanja och slukade provportionen som hon fick utblandad med Hills 50/50 för att magen inte skulle få för snabbt omkast i matsort. Pricksäker som en skarpskytt pillrade hon fodersorterna åt varsitt håll, spottade ut Hills och slukade varenda gnutta RC…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Auktionsläget i Villes MinnesAuktion!”

  1. Gammelmatte Gitte här:
    Katter är verkligen inte dumma. De vet så väl vad de tycker om och de blir väldigt lätt bortskämda med maten. Har haft light-foder, Royal Canin, men måste nog byta ut det för det verkar vara FÖR gott. De äter helt enkelt alldeles för mycket av det! Jag häller upp ungefär 1 1/2 liter om dagen och det är slut på kvällen. När jag hade hair and skin så räckte en sådan mängd i 3 dagar. De får ju blötmat två gånger om dagen också, men den får jag nog minska på till en gång/dag för de är alldeles för runda om magen. (Tur att ingen kollar vad jag själv äter för närvarande. Tröstäter för att Kicki är på sjukhuset! Längtar efter henne.

    1. Mjau, snälla Gitte – missarna tröstäter nog också, ska du se?!! ♥ Förstår att det känns tomt! *spinner och buffar* TassKram Wikki

    1. Mjau vi har testat mycket – och har också fastnat för Royal… Men mest pga profilsorterna som fyller speciella behov. Basfoder annars kan vara vad som helst… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *