Katt-scrap…

Det tror ni säkert är det där som vi katter gör när vi krafsar i kattlådan? Men aj så feeeeeel! Nej kika istället in här hos Kiaras och Elliots matte Lisa och titta vilka underbara kattalbum hon gjort:

Mjau, sådant här skulle jag ju kunna tassa ihop också, tror ni inte det? Jag har massor av pälsbollar i hörnet bakom soffan och sladdstumpar från senaste kabeltugget…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt-scrap…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *