Tanjas nakna mage…


Mjau, den är rosa! Rakad blev den på djurssjukhuset för att ta det där ultraljudet… Hoppas pälsen växer ut snart – det blir så kallt om magen ju! Bara att ge sig ut i morgonblött gräs är ett rys, berättar Tanja. Vi har provat att dra på en av Stora mattes benvärmare men se det spektaklet var INTE något som gick att fånga på bild! Någon måtta får det vara.

Hills-fodret med lägsta möjliga fetthalt ratas fortfarande, och just nu får Tanja lite av ett annat blötfoder som innehåller 85% kött/fisk men är spannmålsfritt. Det accepteras ”så där”. Vad egen jakt ute på dikeskanten inbringar är okänt – men det är också ganska magert, muskött… ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tanjas nakna mage…”

  1. Åh, sicken rosa liten mage! När gamla Drottning Malin hade opererats var hon helt fascinerad av sin rakade mage och visade upp den för alla som kom och hälsade på. ”Kolla – ingen päls!” lillie sa att hon såg ut som en ”dålig flicka” när hon vräkte sig på rygg framför fötterna på folk, så fort de kom in. ”pffft” sa Malin. Men när pälsen vuxit ut igen var det inget att visa, så då blev hon en någorlunda anständig drottning igen…

    1. Mjau, man kan väl få visa magen när den för en gångs skull verkligen syns?! Och jag måste ju erkänna att helrakningen som jag fick i våras, det gav mig den skönaste sommaren på många år – tänk att slippa den jobbiga superperserpälsen! Å vad jag njöt! Inte en tova och så skönt det killade i skinnet att slicka sig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *