För mycket dator, husse!??


Du ska BARA kela  med MEEEEEJ! jamar Nova…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “För mycket dator, husse!??”

 1. Hon kanske gör sladetti av sladden till musen om hon inte får sin vilja fram, vem vet…
  Nova kan ju ha varit på kurs hos Stationskatternas avknipsarmisse Rasmus i smyyyg 😛

  =^.^=

  Nosbuffar

  1. Hi hi Nova har redan en god mentor i undertecknad Wikki som är inskriven som livs levande avbitartång i mitt CV! NosPuss Wikki

  1. Mjau jag är bäst! jamar Nova och väntar på att husse ska komma från jobbet och tillbringa en hel fin helg med henne! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *