En fin dikt… Tack!

När man är ledsen ibland kan det vara gott att läsa sådant som skänker tröst. Som den här fina dikten som jag fått från Sven och Signe och deras mattar:

 

Take these wind chimes that we bring you …

When you hear the wind pass through them,
You’ll hear a happy sound,
The notes will fill your heart,
And you’ll know that he’s around.

Take these wind chimes that we bring you,
Let their music fill the air.
Let them sing a song,
And feel him standing there.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En fin dikt… Tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *