Fira HitteKattens Dag nästa söndag 4/9!

Första söndagen i september är officiellt ”Hittekattens Dag” ända sedan 2005. Se till att ditt katthem också firar denna dag med aktiviteter, annonser och synlighet, påminn alla människor om att det är nu när hösten sätter in som vi hittekatter behöver er människor med goda hjärtan och öppna famnar! Innan vintern kommer!

Stockholms katthem är det Öppet Hus med fika, läs mer här! Loppis, lotterier och café!

Skånekatten visar upp sig på Vellingeblommans Zoo-butik både lördag och söndag, visa upp fina katter och ha lotteri! Djurskyddet Skellefteå väljer att fira dagen på lördag i två butiker.
hittekattensdag
Säkert är ni många många fler som firar dagen, eller hur?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fira HitteKattens Dag nästa söndag 4/9!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *