Varning för regnkaos?


Regn kommer uppifrån och är blött. Men mer kaos (Som Expressen jamar om) än att jag stannar inte och sover lite till, tror jag inte det blir… Tur att jag hann ta en buskkontroll på förmiddagen medans det ännu var fint!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Varning för regnkaos?”

    1. Mjau, jag kanske kan flyta iväg i min kattong? Men den kanske inte är så hållbar i vatten… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *