Läget är lugnt…

Matte och husse har varit smarta nog att se till att vi bor på andra våningen, så även om det regnar mycket i natt, så stiger det i alla fall inte SÅ högt! Jag slumrar lugnt i min nya skokattong och vi jamas mer i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Läget är lugnt…”

 1. nawwww vilken fin kattong!! Passar ju precis till dig! Du är ju söt som en liten svart/vit pralin (lurvig svart/vit pralin) där du ligger. Tur att du är skyddad från regnet!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Å vad man sover skönt inne i värme och trygghet medan regnet strilar utanför. Men jag får lite oro i hjärtat för alla de missar som inte har en torr, trygg gammal skokattong att gosa in sig i ens… NosPuss Wikki

  1. Mjau, och idag har det i alla fall slutat regna! Puh! Började bli krullig i akterpälsen av fukten! NosPuss Wikki

 2. Skokattonger är bäst!! .. men jag har vuxit ur dom som matte släpar hem. Eller förresten, ännu troligare är att mattes fötter krympt!!
  Nospuss till en vacker Wikki♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *