Paparazzi Wikki avslöjar ALLT om Philemon!

Nej jag skojar bara! Men nu är han på plats hos Klosterkatterna, och genom att söka lite på nätet så hittade jag Philemons vackra mamma och ståtliga pappa på den här länken… Och mer bilder på en liten Philemon med sina syskon finns här!

Jag måste bara fråga uppfödaren om lov att låna någon bild att visa först så innan dess får ni använda länkarna!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *