Idag är han på väg – Philemon


Må SkaparKatten hålla sin Tass över dig och göra din resa till ditt nya hem så lätt och lycklig som det bara går!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Idag är han på väg – Philemon”

    1. Mjau, bättre mattar får man leta efter – i synnerhet som de inte ens backar för en liten misse med kisseriproblem! NosPuss Wikki

  1. Lycka till Philemon. Hoppas det blev kärlek vid första ögonkastet med dom andra missarna sötis.
    Nalle,Lasse o Sören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *