Suck… Nu knasar min mail…

Tänk att det alltid ska vara nåt som jamar till det – när man tror att allt ska bli en solig dag, och så… Bara att starta om…

Husse har vaknat och har inte whiskystämma, idag verkar han riktigt pigg. Skönt att det ordnat till sig ändå!

Och så hör jag viskanden om husvakten som ska komma och saker ska packas?!! Kan det vara så att? Jag ska sätta mig att vakta vid ytterdörren!!!
Kan du flytta på alla de här skräppåsarna, matte?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Suck… Nu knasar min mail…”

    1. Mjau, det är nåt på gång, helt klart! Frågan är bara när vi åker, för det är en massa saker som plockats omkring med. Matte säger att det är en överraskning men jag såg allt när husvakten var här och hämtade nyckeln i morse! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *