Ännu en söt film…

httpv://www.youtube.com/watch?v=SaMenRDp9HI&feature=related
Fast egentligen tycker jag det är ojysst mot mamma katt att ge henne det här extra arbetet med att hämta ungarna bara för att filma det – i onödan liksom! Kattmammor ska inte bli störda av onödigheter! Hoppas att de berömde henne ordentligt efteråt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ännu en söt film…”

 1. Jag, Mozart, blev riktigt orolig, när jag hörde ungarna jama! Jag är ju trots allt ingen kattmamma, men såhär gör man faktiskt inte!
  Tass M & V

  1. Mjau, jag satt också med öronen på helspänn. Har man varit kattmamma så undrar man ju var de små är! NosPuss Wikki

  1. Mamma katt tröstar nog barnen och berättar hur de kan klösa ifrån sig om det händer igen, tror ni inte det? TassKram Wikki

 2. Jag har aldrig sett en kattmamma live så det var spännande, men jag blev lite arg när jag hörde människorna på filmen skratta, men kanske gjorde de det för att det var gulligt??

  För det var det ju, men det kändes som att mamma katt blev störd i sitt arbete med uppfostrandet och skötandet av barnen, hon gick så nogsamt och hämtade dem.

  1. Mjau mamma katt är jätteduktig, men det är mödosamt för henne att flytta så stora barn och att hon gör det visar ju att hon inte gillar situationen. Onödigt att göra sånt, tycker jag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *