Det finns änglar…

Jag vill kurra HURRJAM HURRJAM HURRJAM minst hundra gånger i efterskott för den dam i Örebrotrakten som rätt nyligen fyllde 95 år. Hon har nämligen hjärtat på alldeles rätta stället, och önskade sig bara en enda sak i födelsedagspresent: Pengar som kunde skänkas till katthemmet i Örebro!!!

Det var en fin gest, ett generöst sätt att fira sin aktningsvärda bemärkelsedags ålder med och mycket uppsKATTat och välkommet! Som ni förstår så är nu alla katthemmets katter med i den kör som unisont jamar: TACK SNÄLLA SÅ JÄTTEMYCKET!

Varje gåva till ett katthem räddar liv, så är det – så gör som den goa rara damen: Stöd ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *