Tar hand om matte lite…

Matte är inte i form idag, så jag är lite vårdkatt och pysslar om henne. Alla människor skulle ha en vårdkatt som kan vara tröst, hjälp och stöd när man är sjuk, eller när livet är jobbigt! Vi katter ger faktiskt verkligen välbefinnande till våra människor, och man kunde ju önska att fler förstod det…

Det är inte för inte som många katter eller andra djur visar sig behövas på sjukhus och vårdboenden, och tillför mycket positivt för patienternas tillfrisknandeprocess. Vi är som medicin på fyra ben.

Kan ni ge mig ett tasstag och kurra lite spinnhealing till matte tillsammans med mig, så mår hon säkert strax bättre!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Tar hand om matte lite…”

 1. Vi skickar genast över både kurrterapi och spinnhealing! Hoppas matte kryar på sig snart..
  *nosbuffar*

 2. Hej Wikki!
  Vi gör vad vi kan för att hjälpa till med healing spinnandet.

  Tyvärr hjälpte det inte när vi försökte heala Sullivan. Den 30 juni gick han över Regnbågsbron. *snyft* Han var så pigg på förmiddagen den 29.6, men när mamma kom hem på kvällen hade han kräkts blod. Mamma bestämde att vi skulle vänta över natten och se om Sullivan blev piggare, men han ville inte ha frukost (han som älskade sin frukost) och hade blod i avföringen. Då visste vi alla att Sullivan hade bestämt sig för att flytta till Skaparkatten och mamma såg till att han fick hjälp att ta sig till Regnbågsbron. Vi saknar honom fortfarande jättemycket. Trots att vår akutkatt Milton nu är våran katt på riktigt. En så speciell ’lillkille’ som Sullivan kan man inte ersätta.

  1. Mjau, så sorgligt att höra! Men en sak är säker, jag vet att Sullivan hade ett gott liv hos er och den kärlek ni delade kommer alltid att finnas kvar!
   Från SkaparKattens himmel finns i alla fall en liten utkikspost och där håller Sullivan nu en skyddande Tass över er… i tacksamhet och kärlek!
   NosPuss Wikki

 3. Åhhh just nu hjälper jag matte att tassa ner många nospussar som du ska ge till din Matte å så lite allmänt mysspinn det brukar gå hem! Jag brukar rulla mig över mattes fötter å spinna dovt…sen slafsslickar jag henne..fnissjam det gillar hon! Både jag å Bastian jamar krya på dig jam till din matte!

  Indra o Bastian

  1. Mjau, jag har tassat över både pussar och spinn till matte nu och hon är piggare. Ett av hennes problem tror jag också är det tryckande vädret, vi blir alla lite hängiga av det. Men Jamarns tack för hjälpen! TassKram WIkki

  1. Matte håller nog på att få husses förkylning – men kämpar på och är lite piggare idag! NosPuss Wikki

 4. Tur att matte har er så hon får hjälp när det är eländigt.Vi skickar massor med spinnhealing och nosbuffar. Hoppas matte kryar på sig fort.Nosbuffar

  1. Mjau det ordnar sig – matte känner verkligen hur det kurrar omkring henne och hon är rörd… Tack snälla för hjälpen! NosPuss Wikki

 5. Slumpen skickar en massa tramp och gos och kurr så att du piggnar på dej snabbt .. Oavsett är det härligt att aldrig behöva vara ensam om man är sjuk för katten struntar i smittorisk och ligger troget på matte/husse…
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *