Min TassTrampade ReseDator

…som min FlatCat har med sig till Gotland är lite i olag. Så reportaget från Gotland katthem vet jag inte riktigt när det kommer – men det är på gång, jag lovar!!!

Nu fortsätter jag att pyssla om matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min TassTrampade ReseDator”

  1. Jag gillar verkligen den tasstrampade resedatorn!! ♥
    Den kanske har låst sig helt enkelt?!? 😉

    1. Mjau, jag hade fått långa SvansPälsstrån som fastnat i svänghjulet för energiöverföringen – nu är det fixat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *