Utställning är jättekul!

Vi träffar massor av fanTASStiska generösa kattmänniskor och kattvänner, och så här ser det ut lite från ovan:

Och katthemmets lilla bord som lockar med skänkta lotterivinster:

Som ni förstår så har vi fullt upp – jag ligger risigt efter med att besvara bloggkommentarer, men lovar att fixa det så snart jag bara kan! *high5*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Utställning är jättekul!”

  1. Mjau, min flatcat stod och vaktade myntakuddarna hela tiden – men hamnade lite utanför bilg tyvärr. Fast det gör inte så mycket – jag syns ju på affischerna! TassKram Wikki

 1. Oooooooooooo,va’ härligt & så fint katthemmets bord är,jättefina lotterivinster ju…
  Synd att man inte kunde tassa till er /Jam & Kram från oss i ☼

 2. Alltså så jättemånga rader me burar de fanns på bilden. Gammelmatte visa oss hur de ser ut och fråga oss om vi skulle gilla å vara me, men de skulle va alldeles för ruskit me alla 2-beningar runt omkring. De va mycke när mattes kullsyskon va här me sin unge och fru, men tänk hon hette Kattis! De va väl ett braigt namn. Gammelmatte säjer att ja ska skriva att de e klart att du inte hinner me å skriva svar när du har så mycke å jöra. De e duktit av dej å göra så mycke för katthemme. Ja behövde ju inte komma dit utan fick komma hit te klostre på en gång från henne som ja va hos först.

  Nosbuff och hälsningar från alla klosterkatterna
  Rafael

  1. Hej Rafael, mjau, vi vet att du har fått det jättebra! Skönt att vara katt hemma också – man kan vara minst lika fin även om man inte varit på utställning, så det så! Och precis som gammelmatte säger, så är det massor av folk och jättetufft – en del missar trivs inte alls med det! Och somliga bara älskar det! Tur att vi är olika… NosPuss Wikki

  1. Mjau, det blev 4 200 kr – och det tycker vi är en jättebra förtjänst ihoptassad så där över en helg! NosPuss Wikki

 3. Oj vad ni jobbade och slet! Pengarna är välkomna förstår vi! så praktiskt med en ”plattkatt” – vi skall nog också skaffa oss ett par. Har vi sådana överallt, skulle lillie nog inte hitta på några dumheter!

  1. Mjau, det är praktiskt med en FlatCat Wikki – Nalle och Sören har en sådan med sig och det bor en nere på katthemmet! De finns lite överallt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *